the firs day .

Idag är det första dagen på insparken med lag RÖD! idag är det mest indruduktion och lära känna gruppen/laget för att sen ha två fulla veckor med aktiviteter! känns awesome faktiskt, för folket som håller i det (studentkåren) de verkar så chill med allt och man blir inte vuxen medesamma! Ska träffa Mia innan för vi är i samma lag, sen ska jag träffa Sara som jag aldrig träffat innan och prata lite med henne :) De båda ska läsa en annan inriktigt än mig, men alltid kul att känna andra på skolan :)

så i Torsdes hade vi "upprop" och vad jag minns när man kallar det upprop är att man gå ri genom alla namn så att man vet att alla är på rätt plats och sen går man igenom lite allmänt om kursen/inriktigen. och visst det gjorde vi (inte ropa upp namnen dock) men allt kändes ändå så annorlunda, så mycket större! vi satt i en stor seminarumsal men sköna stolar med hög rygg och mjuka sitsar, salen gick uppåt så man satt i en backe och man fick absolut inte sitte med någon stol imellan sig och den som satt brevid :P vi gick igenom papper som skulle skrivas på och visst jag har skrivit på papper förr, men detta var så mycket roligare på något sätt :P haha!
anyway,

Idag är det Teambuildning (lekar och aktiviteter)
Tis: stadsvandring
Ons: Nattklubb/maskerad
tors: Femkamp
fre:såpafotboll (!)
lör: speciallbrännboll
sön: filmkväll

Mån: Karaoke
tis: Grillkväll
ons: välkomsdag(?)
tors: spelkväll
fre: Comedy night
lör-sön 24timmars race ;)

Jag ska dock inte gå på allt :P stadsvandringen är i fem timmar(!) så jag tycker väl att jag känner till malmö såpass bra att jag kan skippa det ;)

Tjohej :)

Nytt kapitel, Ny blogg.
Så här sitter jag igen! och eftersom att jag är värdelös på att göra bloggdesigner, så har jag lånat en i från www.designandmakeup.se
Och nu får vi bara se om jag uppdaterar mer, vilket jag hoppas :D Mooj sålänge :)



Och måste bara säga att Mandy Moore sjunger awesome, men Zachary Lavi har bara en sjuklig röst! goosebumps varje gång!

RSS 2.0