do it like a brother, do it like a dude .

under ombyggnad ;)

Instead of wiping your tears away, try wiping away the asshole who created them .

julmusik <3

Sitter och fick en sån mysig känsla inombord. Jag och min finfina pojkvän satt i soffan i vars en ände och tåflörtade lite. Han satt med sin tidning och jag med min dator och just i det ögonblicket kändes allt så bra. Det är så skönt att bara sitta och njut av varandras sällskap men ändå göra något.
Nu sitter jag här och skriver och han sitter och spelar tvspel. och även detta känns lite som en dröm, det var så längesen vi bara satte oss ner tillsammans. och nu hoppade min lilla mysechej upp i soffan oxå <3 älskar myskvällar!

Har gjort smoothis oxå nu på kvällskvisten och det blev förvånadsvärt gott! tog jordgubbar, hallon, blåbär, lite kiwi och vaniljyhogurt :)!
bilden blev inte alls fräsch eller något, men ändå ;)
image description
Nu ska jag njuta lite till av kvällen, sen blire sängen om en stund, upp i morgon igen. <3

Always be a first rate version of yourself, instead of a second rate version of someone else .

Skrev ett inlägg via telefonen innan.. men det ville inte publiceras :(! Var iaf på jägers idag med mamma och Marcus, vi tittade runt lite och så inhandlades någon julklapp och en present till överrasknings babyshowern jag ska på ikväll :)!
idag var det världens sämsta föreläsningen, det var så onödigt att gå till skolan och jag som hade världens sämsta morgon och hade skitsvårt för att komma upp :( men i morgon fortsätter dramapedagogiken och det är sjukt kul och intressant :) massor att göra överlag bara .. men det löser vi nog :)

Igår vare lucia och jag gick med min kör i staffanstorp.. vi behöver inte gå in på hur det gick, men det är något med att gå lucia, julkänslan kommer lite extra då! dock inte detta året.. att snön inte trillat än gör att det bara känns som höst fortfarande tråkigt nog, för bortsätt från alla fina röda färger så är det den sämsta årstiden.
någon bild i från i sommras för att muntra upp mig :)



Our background may have influenced who we are, but we are responsible for who we become .

Från och med nu kommer de flesta av mina rubriker (som förr:P) inte ha något med texten att göra, men istället för att skriva dagens citat/ordspråk som jag fastnat för i slutet så skriver jag det i rubriken :)

Till vad jag skulle skriva. Dagen idag började inte så värst bra. Ville inte gå upp vilket resulterade i att jag fick stressa istället.. Men väl uppe gjorde jag de vanliga rutinerna, tvättade av mig, sminka, fixa håret, gick hemmifrån och ringde pappa. Hade glömt att han var hos doktorn idag :( får svar i morgon om det är bra eller dåligt. Men det sänkte mitt humör ännu mer och jag kom till skolan med världens sämsta humör.. Dock hade vi en jätte bra dramapedagogiks lärare som var helt underbar. Vi skratta oss igenom 3 timmar och sen återigen med en annan drama lärare på eftermiddagen :)! Så då mådde jag bättre :) vi gjorde övningar och skratta. Hade näsa mot näsa och en massa annat ;) haha skämt och sido :)

Till en annan sak, alla borde ha en bästa vän som min! Hon är den finaste som finns och finns alltid där. Även om vi inte pratar på några dagar så finns hon och ställer upp till 100% dag som natt! Amanda, glöm aldrig bort att du är den bästa som finns, den finaste vän man kan ha och jag är så otroligt glad att ha dig i mitt liv! Jag älskar dig, min skumma men ack så underbara bästa vän <3


11 december 2011

raaaaaaagh har inte haft en bra dag :( ville sova ut eftersom att jag gick upp heltidigt igår pga tenta, men! Philips Trevliga bandmedlemmar tyckte de skulle börja smsa röven av sig runt 7 i morse.. så där rök det, somna bara lätt efter det :( är trött som attans! sen har en del till kaffemaskinen min gått i sönder så jag fick en full nybryggt kaffe över låret och satan vad det gjorde ont :(
satt och tog det lugnt när jag sköljt av det och började tänka på en massa, vilket jag bittert ångrar åter igen.. Hatar att tänka tillbaka, blir bara ledsen, irriterad och nere ..
Men fick ju gladerligen hoppa i rena kläder sminka mig och sen åka till staffanstorp för luciaträning.. den gick dock bra :) vi sjöng och när det blev fel sa Sussanne (körledaren) lyssna på pianot, eller emelie! då blev jag lite glad :) haha.

Crying is a good thing. It's a physical way to admit you've had enough.
detta är ett bra ordspråk som jag gillar, just när man är ledsen får det en(iaf mig)
att må bättre, för då vet jag att det måste bli bättre.

nej, nu ska starta en film och bädda ner mig, puss


Mina glädjespirror! <3

8 december -11

åter igen har det varit en lång paus.. men åter igen så försöker vi :)!
Snart är det 3 advent och snön har fortfarande inte kommit hit :/ Nu vill jag verkligen ha snö!
Julklapparna är klara så på det planet är det lugnt, nyår har börjat planeras och kommer nog bli toppen, sen bär det av till Sälen med de bästa Philip, Amanda och Robin! Awesomeness! det kommer bli sjukt kul att åka iväg med dem igen :)! Förra gången var det Göteborg (två år sen :o?) fick det i 18 present så antar det för om lite mindre än en månad blir jag 20.. gamling här ja ;)
Liten bildboomb från vår förra "resa" :D

kvällen innan vi skulle åka :)


roodetrip skivan var i och vi dansa satan! ;D

killarnas frukost..

..

killarns musik var i och det var deras tur att dansa ;)

:D


daunsar

det blev en liten bild :o men iaf är detta på Boddy Holly musikalen eller vad det kallas :P



gillar frillan ;)




<3




Nej nu ska jag fortsätta plugga inför tentan på lördag och inför redovisningen i morgon, och så ska jag skriva klart frågeställningen till "papert" som även ska in idag. whopido..


You know life is worth the struggle when you look back on what you lost, and realize what you have now is way better than before.

RSS 2.0